28 Sep 2013

Pemcarian Sponsor Di Blog EzateeRoslee Untuk Giveaway

Assalamualaikum .

Disebabkan saya baru aktif balik dengan bloggin ni , saya decide untuk buat satu giveaway untuk followers di blog ni . Title untuk giveaway ni saya belum tau lagi . tengah dok pikiak lah nieee . Tarikh untuk giveaway pulak camane ezatee ? err . pun belum tau lagi . Tapi dalam pertengahan bulan Oktober . In Shaa Allah . Jadi , without wasting too much time , let we see the rules / benefit / how .. and so on laa .

Kelebihan menjadi sponsor

  • Pageviews akan meningkat 
  • Dapat pahala kerana menolong saya 
  • Likers akan meningkat
  • Follower akan meningkat
  • Lebih banyak readers di blog 
  • Saya akan buat sticky post tentang main sponsor  sahaja . So, saya akan review shop / blog dia. Dan juga saya akan letakblog dia di sidebar selama 2 bulan .
Syarat menjadi sponsor 

  • Haruslah JUJUR ! 
  • Tak boleh banyak syarat sangat . cth: klik iklan banyak banyak .
  • Barangan pos haruslah dipos oleh sponsor sendiri .  
  • Boleh bertutur dengan manisnya dengan pemenang .
Cara menjadi Main Sponsor ( Sponsor Utama ) 

  • Sponsor barangan pos sahaja . cth : baju,skirt,bag,kasut,make-up, dsb.
  • Mempunyai blogshop / blogspot ( online shop / personal blog ) untuk direview .
  • Sponsor barangan lebih dari 3 hadiah . cth : sponsor dress 1x untuk 3 pemenang .
  • Harus pos hadiah tu sendiri .
Berminat ? Sila PM saya segera.




2 comments:

  1. saya boleh sponsor 3 keychain berminat boleh pm saya d sini->https://www.facebook.com/EymasuAndWorldCraft

    ReplyDelete
  2. teringin nak jadi sponsor jugak.... (shawl or halfmoon or cute lil' hello kitty stuff)...if berminat contact sis kat s0undl4cks@gmail.com

    ReplyDelete