24 Mar 2013

Berhasil Buat Doodle .. :D



Not Only Photos Set6



Oh . rasa sungguh kecewa sebab tak dapat pergi class harini . parents takboleh nak hantar . tulah, jadi orang pandai sangat . * budak perasan memang gini .

straight to the point lah . memandangkan aku bosan sangat, aku bukak lah sai tadi . dan aku godek godek nak buat doodle . 

secara jujurnya, aku memang tak reti buat doodle . tapi, aku cuba , usaha tangga kejayaan . aku bukak doodle blogger blogger yang pakar dan cilok sikit idea doodle tu . 

apabila aku penat mencoret segala coret, jadilah hasil karya agung yang aku dah siapkan ni . *ayat bm berteraburrr .....




# kepala dia terbesar pulak 


okey, kepala dia memang besar ! aku tahu .. sebenarnya, aku buat dia punya badan sekali . tapi, aku tercrop pulak tadi . biull betul .

kesimpulannya disini :- jika ingin kecantikan doodle meningkat maka keberlatihan membuat doodle meningkat . 

buat doodle ni rupanya memang best . tapi, ada sesetengan orang yang kata tak best . itu untuk orang yang tak minatkan seni kot .

dekat kelas, aku ni bukannya reti melukis pun . tapi, bila buat doodle ni , rasa macam minat pulak terhadap seni .

sekian sahaja untuk entry pada kali ini . assalamualaikum :)




#gilameroyan





4 comments:

  1. saya pon tak reti jugak nak buat doodle.. tapi rase best pulak bila dah try buat ^^

    # usaha tangga kejayaan ! chaiyok :)

    ReplyDelete
  2. @Puteri Afiqah : Yeahhh . Usaha Tangga Kejayaan

    ReplyDelete