15 Feb 2013

Mini Giveaway By IeZwa RazK




Klik banner untuk join .


Harini aku menegejoinkan diri aku dalam stu giveaway yang hadiah dia memang superb ohsem . Aku harap sangat nombor aku ni bertuah . Amin .. Korang nak tengok apa hadiahnya ? Klik lah banner tu . 
Ada lens, shawl, peplum, handbag, topap dan banyak lagi lah . Jomlah join ! Syaratnya pun tak kurang simple nya . Memang rugi kalau tak join . Due date dia : 10/3/2013 . Ada banyak lagi masa . 








14 comments:

  1. dari GA yang sama . :)

    http://www.cikfie.com/2013/02/mini-giveaway-by-iezwa-razk.html

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum,
    Thank You sudi join GA ni,
    Senarai Peserta dah ada,
    Jom bw sambil berkenalan dengan peserta GA ni :)

    http://aqueiez95.blogspot.com/2013/02/senarai-peserta-mini-giveaway.html

    ReplyDelete
  3. Dari G.A yang sama. Saya dah follow awak :)

    http://khuzaimahbahari.blogspot.com/2013/02/mini-giveaway-by-iezwa-razk.html

    ReplyDelete
  4. Dari G.A yang sama. Saya dah follow awak :)

    http://khuzaimahbahari.blogspot.com/2013/02/mini-giveaway-by-iezwa-razk.html

    ReplyDelete
  5. gud luck!!
    jom bw sini..

    http://setiasmile.blogspot.com/2013/02/mini-giveaway-by-iezwa-razk.html

    ReplyDelete
  6. http://ehfarahin.blogspot.com/2013/02/mini-giveaway-by-iezwa-razk.html

    dari segmen yang sama,
    singgah disini

    ReplyDelete
  7. datang dari ga yang sama.. salam kenalan :)

    http://shuhaidasaad.blogspot.com/2013/03/mini-giveaway-by-iezwa-razk.html

    ReplyDelete
  8. Datang jalan2 sini..
    http://nazwww.blogspot.com/2013/02/mini-giveaway-by-iezwa-razk.html

    ReplyDelete
  9. terbang dr GA yg sama , follow awk !
    http://kecikyangkepoh95.blogspot.com/2013/03/mini-giveaway-by-iezwa-razk.html

    Jom follow+komen ;)

    ReplyDelete
  10. Jenjalan dari segmen yg sama ^^

    http://aireynhistorylife.blogspot.com/2013/02/giveaway-by-iezwa-razk.html

    ReplyDelete
  11. Dari GA yang sama

    http://mymymushie.blogspot.com/2013/02/mini-giveaway-by-iezwa-razk.html

    ReplyDelete
  12. hye
    dtg singgah dr GA yg same ^^
    http://iema90.blogspot.com/2013/03/mini-giveaway-by-iezwa-razk.html

    ReplyDelete
  13. Salam Alaik :) saya kawan GA awak.

    http://husnahamizan.blogspot.com/2013/03/mini-giveaway-by-iezwa-razk.html

    Lets visit and follow me :)

    ReplyDelete
  14. good luck.

    saya tak join tp tetap nak follow sini, boleh :)

    salam kenal :)

    ReplyDelete