12 May 2012

Segmen: Saya Nak Masuk Dalam Bloglist Ain!!!




Klik banner for join .

Assalamuallaikum, jam menunjukkan 8:05 tepat ! hari ni pagi pagi buta dah online . join
segmen by Kak Ain . 

Syarat Syarat :

1) FOLLOW blog Ain dan LIKE fan page Ain. Mana aci kalau tak follow nak masuk dalam bloglist saya, hehe.


2) Tulis entry yang bertajuk, "Segmen: Saya Nak Masuk Dalam Bloglist Ain!!!". Tempekkan banner di atas dan link kan ke blog ini. *ambil banner di bawah ini*


http://i228.photobucket.com/albums/ee122/najjah94/header1.png

3) Dah siap? Hantar link entry itu ke kotak komen ok. Bukan di cbox.  


4 comments:

  1. BW sini. dari segmen yang sama.done follow u. jangan lupa follow balik k?salam kenal ^_^

    http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/05/segmen-saya-nak-masuk-dalam-bloglist.html

    ReplyDelete
  2. hi, datang dari segmen yang sama. selamat berkenalan :D

    http://iman-lee.blogspot.com/2012/05/segmen-saya-nak-masuk-dalam-bloglist.html

    ReplyDelete
  3. TAHNIAH! Link blog anda sudah saya masukkan ke dalam bloglist no 5. *rujuk di sidebar saya*

    http://ainpunyeceritalah.blogspot.com/2012/05/senarai-bloglist-saya.html

    ReplyDelete
  4. ai.kite dtg singgah n folo cni..

    http://mieysafie.blogspot.com/2012/05/segmen-saya-nak-masuk-dalam-bloglist.html

    ReplyDelete