12 May 2012

Segmen : Follower Pilihan Niera




Assalamuallaikum,
hari ni banyak pulak lah aku join segmen ! biasalah tangan dah menggatal dah !
Segmen ni dianjurkan oleh kak Niera. Klik jer banner/link tu kalau nak join .

Due Date : Akan diupdate oleh kak niera sendiri nanti .

Reward : 3 Blog akan terpilih untuk direview selama 2 minggu .

Syarat:

*blogger malaysia
*follower blog Aisyah Humaira'
*letak blog Aisyah Humaira dalam bloglist anda selama seminggu (habis segmen ni boleh buang kalau nak)
*Like fanpage niera 
*buat entry bertajuk Segmen : Follower Pilihan Niera 
*letak banner dan linkkan ke entry ni
*letak link entry anda dalam kotak komen

24 comments:

  1. datang sini dari segmen yg sama...
    jemputlah ke blog miss z

    http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/05/segmen-follower-pilihan-niera.html

    ReplyDelete
  2. NAMA PESERTA SELAMAT DI'UPDATE' !
    http://aisyahhumaira99.blogspot.com/2012/05/senarai-peserta-follower-pilihan-niera.html

    TERIMA KASIH JOIN ^^
    mudah2an ada rezeki blog anda :)

    ReplyDelete
  3. come here for the first time !! cantikk blog :)

    ReplyDelete
  4. visit dari segmen yang sama :)

    http://alittlething-calledlove.blogspot.com/2012/05/segmen-follower-pilihan-niera.html

    ReplyDelete
  5. Haii Nani dtg dr segmen yg sama....

    Jom dtg blog Nani :))

    http://n-mcd.blogspot.com/2012/05/segmen-follower-pilihan-niera.html

    ReplyDelete
  6. salam..saya singgah melawat..dari segmen same..gud luck ye..jom jmput ke blog saya di http://akmaluv90.blogspot.com/2012/05/segmen-follower-pilihan-niera.html thanx tau:)

    ReplyDelete
  7. dr segmen yg sama...

    http://farachew.blogspot.com/2012/05/segmen-follower-pilihan-niera.html

    ReplyDelete
  8. Hye , Farie dari segmen yang sama .
    Done follow awak , follow Farie jugak yea , terima kasih . :)

    http://fariefaraway.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-blogger-follower-bawah.html

    ReplyDelete
  9. Salam kenal dan follow sini...
    http://iezaiezaieza.blogspot.com/2012/05/segmen-follower-pilihan-niera.html

    ReplyDelete
  10. Datang dari segmen yang sama . Follow kalau sudi . :)
    http://atirahhayati.blogspot.com/2012/06/segmen-follower-pilihan-niera.html

    ReplyDelete
  11. zz dtg dr segmen yg sama & follow.. =)

    http://zierwazainal.blogspot.com/2012/06/segmen-follower-pilihan-niera.html

    ReplyDelete
  12. salam.. singgah BW sini dari segmen yang sama. done follow u. dont forget to follow me back k^_^



    http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/06/segmen-follower-pilihan-niera.html

    ReplyDelete
  13. hi bw n follow :) dari segmen yg sama

    http://embunkasehmutiara-kasehmutiara.blogspot.com/2012/06/segmen-follower-pilihan-niera.html

    ReplyDelete
  14. dari segmen yang sama

    jemput-2 lah datang ke blog saya ^^

    http://apink221.blogspot.com/2012/06/segmen-follower-pilihan-niera.html

    ReplyDelete
  15. Dari segmen yang sama
    Jemput lah ke Blog Alya dan jangan lupa comment di entry ini :)

    http://lovealyamaisarah.blogspot.com/2012/06/segmen-follower-pilihan-niera.html

    ReplyDelete
  16. skodeng sini. dtg dr segmen yg sama:))

    http://baizuratuha.blogspot.com/2012/05/segmen-follower-pilihan-niera.html

    ReplyDelete
  17. dr segmen yg sama..bw sini..

    http://sukacakapsorang.blogspot.com/2012/05/segmen-follower-pilihan-niera.html

    ReplyDelete
  18. Salam.. yuyu dari segmen yang same..
    done follow u.. follow me back k..

    http://sayeshukepink.blogspot.com/2012/06/segmen-follower-pilihan-niera.html

    ReplyDelete
  19. Hye..singgah dan follow dr segmen yg sama.#221
    http://www.ainilittlesweet.blogspot.com/2012/06/segmen-follower-pilihan-niera.html

    ReplyDelete
  20. http://www.mrpetak.com/2012/06/segmen-follower-pilihan-niera.html

    ReplyDelete
  21. hye...
    dr segmen yg sme ^^
    done follow
    http://iemagurlz.blogspot.com/2012/05/segmen-follower-pilihan-niera.html

    ReplyDelete