11 Apr 2012

Segmen Follower Meningkat Trafik Bertingkat Tingkat




Assalamuallaikum semua , hari ini penat betul lah blogwalking . Kebetulah pula terjumpa segmen yang dianjurkan oleh Akak Kina yang cute ni . 

Ni syarat syarat nya

  • Letak banner segmen kt post korang..linkkan ke blog Kak Kina...
  • Buat lah satu entry khas untuk segmen ni dengan title Segmen: "folower meningkat trafik bertingkat2"
  • Jangan lupa komen kat ruangan komen and bagi link entry korang sekali

Thanks to Kak Kina cause buat segmen nie .. 

7 comments:

  1. thanks sudi join:)
    bw n follow:)

    ReplyDelete
  2. salam...saya datang jalan2...kenal2..
    sudah follow...datang dari segmen yang sama...
    sudi ke blog sy,
    http://hazhatikuxlgkemek.blogspot.com/2012/04/segmenfolower-meningkat-trafik.html

    TQVM..

    ReplyDelete
  3. join juga

    http://www.aynoranur.com/2012/04/segmen-follower-meningkat-trafik.html

    ReplyDelete
  4. Haz Hany : Thanks sudah follow U jugak

    ReplyDelete
  5. Aynora Nur : Okey, blogwalking at your blog

    ReplyDelete
  6. Dah follow .. tlg follow saya.. harap anda suka membaca coretan-coretan saya itu hahahha ..thanks!

    http://fazlinakhalina.blogspot.com/2012/04/folower-meningkat-trafik-bertingkat2.html

    ReplyDelete