12 Apr 2012

SEGMEN : blogwalking + follow by hajar



anigif.gif (300×302)

Assalamuallikum peeps,

Hari ini borink dan tak tau nak buat apa,adik ngan ayah dah gi solat Jumaat and
borink duduk rumah sorang sorang , so apa tunggu lagi, onn jer laptop ni . nasib baik ayah dah pergi kalau tak .......... kling kling kling .............Hah lupa pula nak cerita pasal segmen ni . Ectually tadi blogwalking nampak
pulak segmen yang dianjurkan oleh Kak Hajar. Thanks to Kak Hajar cause buat segmen ni  # Kalau nak join jugak pilih salah satu klik banner or klik link kt atas 

Syarat Syarat

  •  wajib follow 
  • blog hajar 
  •  buat entry bertajuk  "
  •  SEGMEN : blogwalking + follow by hajar "
  •  
  • letak banner kat atas tu dalam entry dan link kan kat blog hajar ni 
  •  wajib tag kat blogger lain
  •  min 3 orang dan max suka hati korang dan mereka mesti diberitahu.
  •  # kepada siapa yg berjaya tag PALING RAMAI maka akan mendapat RM30.00 top up untuk pengguna       celcom, digi, maxis
  •  
  • expired date : 30 april 2012 , 6 p.m
  • - dah siap,
  •  hantar link entry tu kat comment .

Nak tag :



4 comments:

  1. Datang BW kat sini. Salam kenal ;)

    --> Blog Rilek-Rilek <--

    ReplyDelete
  2. dri segmen yang same :) dah follow..jemput datang blog saye..

    http://sayacikamal.blogspot.com/2012/04/segmen-blogwalking-follow-by-hajar_20.html

    ReplyDelete
  3. dari segmen yang dama. salam kenal. dh follow
    http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/04/segmen-blogwalking-follow-by-hajar.html

    ReplyDelete