25 Oct 2013

Review Nano White :')

Assalamualaikum dearies :)

Okey . harini aku menggatal nak review produk . Yelah , dah ade experience . ape salahnya kan ? kan kan ? okey . let's read the review sayang's :)


Actually , hari tu  ade beli trial punya . Bali pun sebab kulit berbelang cause main handball .  Dalam tu cuma ada 3 ( tiga ) items sahaja iaitu awakening snow wash, refining tratment toner dan cell moist whitenor

Awakening snow wash :
 


 Time pakai awakening snow wash ni rasa sejuk jee . And after pakai , memang seriously rasa perbezaannya . Kulit lebih bersih , tak berminyak , nampak putih sikit and SEJUK ! tu yang bestnye . Sebab bila aku pakai before tidur , memang sejuk . so . time tidur tu memang best . 

\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

Refining treatment toner :


Suka sangat dengan refining treatment toner ni sebab dia sangat sangat cepat menyerap dan sejuk . just pour beberapa titik kat palm , then sapu kat muka using cotton or pakai tangan je . Tapi , i prefer tangan jee :)  pastu , tepuk tepuk manja sikit muka tu . andd . settle ! sangat selesa . sebab ringan je . and cepat menyerap .

\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

Cell moist whitenor :-


sayang's sayang's sayang's !! i think you all MUST buy this moisturizer because this is the best ever moisterizer that I have wear . kenapa aku cakap camtu ?? Sebabbb . sangat sangat ringan , lembut , TAK MELEKIT . certain moisterizer melekit . tapi this moisterizer . tak melekit and cepat menyerap . and you can see noticeable result , in just 5 minutes ! wahhh . belive it or not ? You must try it yourself :*

 \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

So , memang satisfied sangat sangat sangat sangat dengan nano white ni .after this , aku akan guna nano white sampai bila bila , insyaallah . dan sangat sangat gembira sebab my bebebebebelang dah hilang ! yeay . tapi sedihnya cause next week akan belang balik sebab main handball lagi . haha , kene pegi beli sunblock ni sayang oii ;P .

MY RATE : 5/5





6 comments:

  1. memang berkesan ek?muka Eyz pun belang sana sini.susah betul nak hilang.

    ReplyDelete
  2. Yup , berkesan . Tapi agak lambat sikit lah

    ReplyDelete
  3. Wahhh. Mnrik betul! Hahaha.Anyway, nk try.Thnks oke share!

    ReplyDelete