11 May 2013

Segmen Blogwalking Kita - Kita




Klik banner =)


Dah lame rasenye aku tak join segmen/ contest/ giveaway ni bagai. jadi harini aku decide nak joinnnnn je. mana tau dapat ongg ! segmen ni dianjurkan oleh kak nab kita (Y) Hadiah dia tertera kat banner tu. tamat pada 15mei 2013 . 









7 comments:

  1. Blogwalking :D

    http://mylife-leogurl94.blogspot.com/2013/05/segmen-blogwalking-kita-kita.html

    ReplyDelete
  2. singgah dari segmen yg sama :D

    http://www.hanasays.com/2013/05/segmen-blogwalking-kita-kita.html

    ReplyDelete
  3. Blogwalking dari segmen yg sama , GoodLuck . Follow sini (:

    http://diarikuwaniesyazwani.blogspot.com/2013/05/segmen-blogwalking-kita-kita.html

    ReplyDelete
  4. Follow sini..hope dpt follow back yer ;)

    http://www.miratulreyyah.my/2013/05/segmen-blogwalking-kita-kita.html

    ReplyDelete
  5. jalan-jalan sini :)

    http://juliajamaludin.blogspot.com/2013/05/segmen-blogwalking-kita-kita.html

    ReplyDelete
  6. Salam & Hi!! Singgah + follow sini kejap..

    http://iritzmessages.blogspot.com/

    ReplyDelete
  7. Hye. Blogwalking sini dari segmen yg sama, :)
    http://syazwanieafandi.blogspot.com/2013/05/segmen-blogwalking-kita-kita.html

    ReplyDelete