17 Feb 2013

Alhamdulillah, Rezeki Aku !



Bellαвel ♥..


Assalamualaikum Warahmatullah Hiwabarokatuh . Harini aku berkongsi kegembiraan aku kat korang semua . Actually, tadi aku bosan . So, aku bukak list entry aku . Aku check lah pemenang - pemenang giveaway yang aku dah join .

Lepastu, aku bukak giveaway " Hadis Rasulullah Giveaway " Aku tengok lah list pemenang pemenangnya . Dan Alhamdulillah tersenarai jugak link blog aku yang miutt ni . Wekk !


Klik kalau anda buta  rabun .


Aku bersyukur sangat . Terima kasih kepada penganjur dan para sponsor giveaway ni . Aku menang korean top . WohoooO . 




Muka budakk Happy ! Kalau korang perasan, shawl tanpa pin + scarf right ? 







3 comments:

  1. sesuai untuk anak dara yang baru nak belajaq memasak macam kita haha :P

    ReplyDelete
  2. Tahniah! Jom join GA Sitisya Butik pulak!

    ReplyDelete