26 Jan 2013

2nd Doodle ! Cer Komen


<3


Assalamualaikum Warahmatullah Hiwabarokatuh . Harini penat giler kot . Jalan tak henti - henti . Menyesal gile pakai heels .

Okey okey. Taknak mengarut . Kebetulan pulak sekarang ni aku dah minat lukis lukis doodle ni . So, aku decide nak tunjukkan kat korang . Aku haraplah korang tak mengutuk ye . Almaklumlah, aku takde lah seterrar abang apit and the geng tu .


Hah ! Yang ini, aku conteng seminggu lepas . Ni, aku hentam karomo je . Tengok, sampai tangan pon takde . Seluar pon macam nak terlondeh je .


Yang ini pulak aku lukis baru je tadi . Boring kan ? Ini lah kerjanya . Mata doodle ni pulak aku rasa lebih kemas dari doodle atas . Tudung dia pon ber'polka dot' sikit . Doodle aku aku lukis half je . Sebab besar sangat .


Jadi, itulah antara doodle doodle aku . Bagi korang yang nak kutuk boleh komen . Nak puji tu komen banyak banyak sikit . Kasi bakar semangat aku . Ok . Assalamualaikum .






7 comments:

  1. touch lagi sikit, mesti cantik.takpe,usaha tangga kejayaan :)

    ReplyDelete
  2. Comel tapi kena kasi lagi lembut sikit! ^^ Nanti boleh kasi akak 1 kan, hehehe

    ReplyDelete
  3. Okey . Saya ingat pesanan korang :) Thanks :) ^^

    ReplyDelete
  4. Aww, simple yet still cute. Keep practising darl! ;-)

    ReplyDelete
  5. aww, comell :) keep drawing sis~ ;3

    ReplyDelete
  6. aslkum.. u have so nice blog ...bleh sy follow u? if can pls follow me back ya.. thx =_=
    http://slapmestore.blogspot.com/

    ReplyDelete