4 Dec 2012

I'm Ready To Be Year 6 !



Abaikan muka aku !

Assalamualaikum readers .

Herm , pejam celik pejam celik dah nak habis cuti sekolah . Means aku dah nak darjah 6 . Siapa sama dengan aku ? Put up your hand . 

Siapa yang tahun ni darjah 6 ? seram tak UPSR ? menggerunkan tak ? 

Rasa macam nak ulang balik tahun 1 la . Teringat pulak aku zaman kecik - kecik dulu . Haha
Masa aku tahun lima cakap tahun 6 lambat lagi . Ha , hambekk kau ! lagi 1 bulan je . Buku teks tidak
ku touching lagi . 

Cuti sekolah ni menghadap laptop je lah . Haha, tapi korang pun same kan ? Jangan nak tipu la . kakakaka

Bagi kawan - kawan yang sedang menaruh perasaan terhadap seseorang ni lupakan je la . Huhu, termasuk lah aku .. And aku bertekad nak lupakan dia forever . Kan membazir kalau kita mencintai seseorang tetapi orang tu tak mencintai kita ? Betul tak ?

Tapi nak lupakan dia bukannya senang kan ? Tapi tak pe . I'll TRY !

Dan disini aku nak cakap yang I'M READY TO BE YEAR 6 tapi tak ready nak upsr ! 


P/S : Sorry ayat dalam entry tunggang langgang . Maklumlah menaip sambil dengar lagu .




8 comments:

  1. Alah, UPSR memang takut kalau tengok :) Tapi kalau dah jawab itu, Insya-Allah okey. Sebab soalan dia senang dari percubaan :) Alhamdulillah saya dapat jawab dan dapat 5A tahun ini ^__^

    ReplyDelete
  2. good luck next year :3
    takpe, baru tahun 6 , belum tingkatan lagi. apa2 pon , get ready jer dari skrg :D

    ReplyDelete
  3. salam. kita sebaya rupanya ya ekk . hehe

    ReplyDelete
  4. Lah, tahun depan baru darjah 6 ke? Huhuhu.

    Apapun, good luck. UPSR tahun ni tak adalah susah mana. Tak tau la pulak kalau tahun depan. Hihihihi.

    ReplyDelete
  5. hai, nice blog. kalaau rajin, singgah lah ke blog saya dan follow lah sekali. :)

    ReplyDelete
  6. jom join ga nie..banyak hdiah menarik..
    http://aliyatralala.blogspot.com/2012/11/end-year-giveaway-by-aliya.html

    ReplyDelete
  7. Perh aku seram gila doe . Takud tak sempat bahagikan masa .

    ReplyDelete