30 Nov 2012

Korang, Nak Blog Korang Direview ? 20 Orang Sahaja !


 Lovely Little Cameraa))

Assalamualaikum semua + korang 

Hari ni mood saya baik sikit , sikit jer tak banyak . So, teringin pulak nak review blog orang . Blog pun macam apa nak review blog orang . Tapi takpe, nanti blog korang pageviews meningkat , InsyaAllah :)


Jadi , apa yang perlu korang buat ?

Alah , kacang goreng je , just tinggalkan url blog korang dekat entry ni tau . ENTRY !! bukan c.box ke , ape ke .. Kat fanpage boleh jugak . :)

Tapi ingat , tak kesemuanya dipilih , hanya 20 orang je , cube kalau 200 orang komen , mampus 200 aku kena review , boleh botak rambut .

InsyaAllah , saya akan review kesemuanya blog korang .. dan saya akan bahagikan .. satu entry 5 blog sahaja , so ada 4  entry tentang review blog . Ado paham ?

Yang tak faham buat2 faham jer ek , malas nak terangkan berbilion2 kali .

Tarikh last penghantaran link ialah .. esok atau lusa :)















20 comments:

  1. woahh! menarikmenarik-.- review blog sy :D

    http://nurikhmaindan.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. http://georgia-sarra.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. saya nak ! hehe

    http://loveletter99.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. http://cokeandsundae-sg.blogspot.com/

    nak!nak!

    ReplyDelete
  5. sy join :)

    ini link http://saytoalhamdulillah.blogspot.com/

    ReplyDelete
  6. http://nabila-aziz.blogspot.com/ ... saya harap saya first ... :) ni page baru buat hihi ..saya teruja ..https://www.facebook.com/pages/Nabila-Aziz/259314494148736?fref=ts

    ReplyDelete
  7. http://missrochelle1999.blogspot.com/

    ReplyDelete
  8. hye, saya?
    url blog : http://kisahafrin.blogspot.com/

    ReplyDelete
  9. http://babyblueheartpink.blogspot.com/

    ReplyDelete
  10. shyra nak :) *kalau sempat jer :D

    http://ohthrillers.blogspot.com/

    ReplyDelete
  11. nak...
    http://nurfara-hani.blogspot.com/

    ReplyDelete
  12. http://teenagersareawesome.blogspot.com/

    ReplyDelete
  13. http://dongeng-farzmil.blogspot.com/

    nak!! nak!

    ReplyDelete
  14. http://budakpeliksstory.blogspot.com/ :')

    ReplyDelete
  15. http://hazirahhawamuslim.blogspot.com/

    ReplyDelete
  16. http;//fatinnabilazulhilmi.blogspot.com

    ReplyDelete
  17. harap sempat :) http://anisfitrisya.blogspot.com/

    ReplyDelete