24 Aug 2012

Partner Giveaway By Fiqah dan Ieyla




Nak join ? Dipersilakanlah klik banner cumel ni ye ..

Assalamualaikum semua :) ..


Jomlah sama sama kita meriahkan lagi giveaway yang dianjurkan oleh Fiqah dan Ieyla ni dengan joinkan diri anda dalam giveaway ni ..

Hadiah nye pon ohsem - ohsem :)

Senarai Hadiah 

Nota2 :

Pemilihan pemenang menggunakan khidmat Mr.Random/cabutan tangan.
2.Akan tamat apabila cukup 150 orang *Nak cepat TAMAT,rajin-rajinlah promote GA*.
3.Top Referral ada 2 orang *satu dalam blog Fiqah dan satu lagi dalam blog Ieyla*.
4.Sponsor berhak untuk tukar hadiah.
5.GA akan terbatal jika kurang dari 30 peserta.
6.Entry ini akan sentiasa diupdate kalau ada apa-apa perubahan atau inform untuk para peserta . (peserta kena peka)

7.Berita baik : Sponsor pun boleh turut serta dalam GA ini.

Top Referral : Dapat 2 hadiah..Satu pilihan sendiri,1 lagi kami yang pilih.. *update*

4 comments:

  1. Thanks join GA fiqah..promotelah untuk jadi top referral.. (:

    ReplyDelete
  2. Salam..Jaja dari Segmen yang sama... :)
    Jaja dah follow awak..
    jempot follow Jaja balik..

    kalau x keberatan..jom la join GIVEAWAY Jaja.. ^_^

    http://www.jajasutera.com/2012/09/giveaway-from-sept-to-nov-by-jaja-sutera.html

    ReplyDelete
  3. Salam..Ada update terbaru pasal sponsor..awak boleh tengok disini

    http://belogfiqahcheeky.blogspot.com/2012/08/senarai-sponsor-partner-giveaway-by.html

    *fiqah bagi masa seminggu untuk awak follow/like/klik sponsor yang belum awak follow/like/klik..(:*

    insyaallah selepas seminggu untuk awak follow/like/klik akan umumkan pemenangnya..

    Thanks

    ReplyDelete
  4. Done Follow
    dari segmen yg sama
    jemput lah singgah ke blog sy...TQ

    http://di-sini-bermula.blogspot.com/2012/09/partner-giveaway-by-fiqah-dan-ieyla.html?showComment=1349171732212#c7888106657212439348

    dan jemput join segmen nie

    http://di-sini-bermula.blogspot.com/2012/10/jom-blogwalking-sampai-pengsan.html

    ReplyDelete