31 May 2012

Siapa Nak Sponsor ?









photography

Assalamuallaikum, 

Ha ni merupakan entry pertama untuk hari ni ! Okey actually Ezatee nak find sponsor ! Sponsor for what ? Kaw nak buat GA/Contest ke Ezatee ? A'ah teringin pulak nak buat GA, GA ni saya berpartner dengan Kak Eira

  Okey sebenarnya saya nak cari sponsor yang nak sponsor apa apalah ! tak kisah pon nak sponsor apa ! Nak sponsor top-up pon, tak kisah lah ! kalau nak sponsor boleh lah PM saya di FB, & email 



https://www.facebook.com/NurulEzatee

or email at : nurulezatee@gmail.com

Apa yang akan saya buat bila korang sponsor ?

1. Saya akan suruh peserta follow blog korang or page
2. Saya akan review blog korang 
3. Saya akan letakkan banner korang di sidebar !

Okey selamat mensponsor ya ! Saya juga takkan ambil sponsor banyak sangat yang mengusahkan peserta untuk like/follow sponsor ! Saya jugak takkan amik sponsor yang cerewet  ! Yang suruh klik churp2 dia banyak2, okey ! bukan apa saya tak nak menyusahkan peserta jer .



Hantarkan detail korang seperti berikut :

Nama :
Url blog :
Nak sponsor apa :
Nak suruh peserta buat apa :
Nak sponsor berapa :

That's all ! Thanks

6 comments:

  1. kalau kina nak sponser edit full blog xp untuk templete picture window jelah yang kina reti boleyh?untuk 2 belog?contoh macam belog kina n dua perserta dalam bloglist kina..paper inform kina kat blog:)

    ReplyDelete
  2. awak..sya nk sponsor blog review dan blolglist..tpi sya tk thu fb awak mna satu...sowy..

    ReplyDelete
  3. @kinara kinatara
    kina x jumpa fb awak:)
    aty contect kina at blog kina k:)

    ReplyDelete
  4. Jum join giveaway saya . hadiah-hadiahnya semua ohsemmm !

    http://channiekiller.blogspot.com/2012/05/1st-giveaway-by-hayati-i.html

    ReplyDelete
  5. mcm best! nak join boleh? sye x penah koin segmen apetah agi menang.....hope dpt follow sini (っ◕‿◕)っhttp://yuurayura.blogspot.com

    ReplyDelete