22 May 2012

Segmen Review blog by HudaHud




Klik banner !

Assalamuallaikum, 

Hari ni exam BM1 & 2 huh nasib baik boleh jawab ! senang lah jugak ! cikgu kata 3 orang dapat A , ah hope aku tersenarai ! Dahsyat tak cikgu Ezatee, baru habis jawab dia terus tanda ! Ha thanks cikgu Zul ! Ha balik pada title ! Saya join segmen lagi ! Yippi 

Syarat Syarat :

1. Follow dan like Nur Farahuda's blog.

2. Buat satu entry yang bertajuk "Segmen Review blog by HudaHud".

3. Tepek Banner segmen ini (di atas) di dalam entry anda.

4. Langkah yang terakhir, Link kan pada comment box segmen ini.
Bai !

13 comments:

  1. salam blog awak sudah pun di review oleh huda. thanks ye join segmen huda :) http://nurfarahudahud.blogspot.com/2012/05/review-blog-by-hudahud-group-1.html

    ReplyDelete
  2. http://nurfarahudahud.blogspot.com/2012/05/review-blog-by-hudahud-group-1.html

    ReplyDelete
  3. slmt berkenln
    jmpt join segmen hana
    http://marsgreen.blogspot.com/2012/05/segmen-its-you-i-review-you.html

    ReplyDelete
  4. datang follow sini dari segmen yang sama, sudi singgah blog jal ek http://sayagilerpurple.blogspot.com/2012/05/segmen-review-blog-by-hudahud.html

    ReplyDelete
  5. hey, datang jenguk dari segmen yang sama. nice blog :)

    header comel! sukaa! :D

    http://jejariberjiwa.blogspot.com/2012/05/segmen-segmen-review-blog-by-hudahud.html

    ReplyDelete
  6. Singgah dari segmen yang sama :)

    Cantik blog awak, banyak kaler pink! I like! Heee. Jom jenguk blog saya :)

    http://schaazman.blogspot.com/2012/05/segmen-review-blog-by-hudahud.html

    ReplyDelete
  7. Assalamualaikum..saya mk syahir dari segmen yang sama..kita serupa..hihi datang lawat & follow sini..kalau rajin jemput jengah & follow blog saya k =)

    http://mksyahir.blogspot.com/2012/05/segmen-review-blog-by-hudahud.html

    ReplyDelete
  8. http://nurfairusabubakar.blogspot.com/2012/05/segmen-review-blog-by-hudahud.html

    bLogwaLking..done foLLow u...hit me back ya..=)

    ReplyDelete
  9. Jom Join Segmen ne http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/05/bellajane-first-giveaway.html

    ReplyDelete
  10. salam..saya datang singgah sini:) dari segmen same..jom la ke blog saya di http://akmaluv90.blogspot.com/2012/05/segmen-review-blog-by-hudahud.html thanz(^_^)

    ReplyDelete
  11. salam..singgah jap, lepas lihat link awak, di review diblog kak Huda..
    jom singgah blog saya pula ya!

    http://cekpipahlifestory.blogspot.com/2012/05/segmen-review-blog-by-hudahud.html

    ReplyDelete
  12. salam . dari segmen yang same jugak :) singgah sini dan follow . kalau sudi singgah lah blog saye xD

    http://bintangsantex.blogspot.com/2012/05/segmen-review-blog-by-hudahud.html

    ReplyDelete