17 May 2012

Segmen Pantas : Saya Nak Header By Ezatee







DITUTUP !!!!

Assalamuallaikum , hari ni berhasrat pulak nak buat segmen. Persoalannya ! ada ke nak join ? Kalau ada okey. Kalau tak de ? Haha ! Okey tanpa membuang masa mari tengok syarat2 nya 



Maaf banner nya buroks teramat sangat ! Malas nak buat and nak cepat

Syarat-Syarat :

1. Follow blog Magical Awesome ni ! Untuk mengetahuai perkembangan tentang segmen ni
2. Create entry tentang Segmen ni dan letakkan banner tu sekalik dan juga backlinkkan nya
3. Ceritakan ciri ciri header yang korang nak .
4. Tag lah seberapa ramai kawan korang ke , tak kesah, tak nak tag pon tak pe !
5. Dah siap ? Hantarkan URL ENTRY korang ke entry ni sahaja ! cbox or lain2 tak diterima ! ADA FAHAM ? 

Due Date : Dah namanya segmen pantas! Say buat sampai esok jerlah dalam pukul 5 :00

Pemilihan pemenang : Secret lorh ! Haha

3 pemenang akan dipilih untuk dapat header ! dan 2 blogger akan dipilih untuk saya masukkan dalam bloglist selama 1 minggu sahaja ! sorry kalau nak lama nantikan segmen seterusnya oleh saya !

Kalau ikhlas klik churp2 yer ! Kalau tak jangan klik, dosa hehe!






13 comments:

  1. saya join http://akmaluv90.blogspot.com/2012/05/segmen-pantas-saya-nak-header-by-ezatee.html

    ReplyDelete
  2. join..

    http://pinkylady687.blogspot.com/2012/05/segmen-pantas-saya-nak-header-by-ezatee.html

    ReplyDelete
  3. join segmen adek..
    churp2 pun miera dah clik.. :)

    http://eira-shamiera.blogspot.com/2012/05/segmen-pantas-saya-nak-header-by-ezatee.html

    ReplyDelete
  4. sye join

    http://budakpendekberblogging.blogspot.com/2012/05/segmen-pantas-saya-nak-header-by-ezatee.html

    ReplyDelete
  5. Saya join yerp. Sory sya mmg malas nak tag org.

    http://georgia-sarra7.blogspot.com/2012/05/saya-nak-header-by-ezatee.html

    ReplyDelete
  6. Join
    http://rightnot.blogspot.com/2012/05/segmen-pantas-saya-nak-header-by-ezatee.html

    ReplyDelete
  7. saya join untk dpatkn header bru..
    http://atiey-demok.blogspot.com/2012/05/segmen-pantas-saya-nak-header-by-ezatee.html

    ReplyDelete
  8. awok..meera join :)

    http://ameera2793.blogspot.com/2012/05/segmen-pantas-saya-nak-header-by-ezatee.html

    ReplyDelete
  9. Cik Mama Join !!!

    http://pinkpurplemerah.blogspot.com/2012/05/segmen-pantas-saya-nak-header-by-ezatee.html

    ReplyDelete
  10. http://kite2-jew.blogspot.com/2012/05/kite2-jewblogspotcom201205segmen-saya.html

    Join!

    ReplyDelete
  11. http://nurwahieda.blogspot.com/2012/05/segmen-pantas-saya-nak-header-by-ezatee.html

    ReplyDelete
  12. Saya join :D

    http://dearsuperduperstar.blogspot.com/2012/05/segmen-pantas-saya-nak-header-by-ezatee.html

    ReplyDelete
  13. Assalammualaikum
    singgah sini(^_~)
    cik iena nk invite join 1st giveaway cik iena
    jom terjah blog cik iena
    http://www.ienaeliena.com/2012/05/1st-giveaway-by-iena-eliena.html
    tHanKs..

    ReplyDelete