18 May 2012

Segmen : AKU NAK JADI BLOGGER FAMOUS




Klik banner for join !

Assalamuallaikum, 

Huh akhirnya kerja sekolah yang bertimbun tu bersiap jugak ! Boleh lah main lappy ! yang happy ni ! Haha .. Segmen ni by Kak AinieSempoy . Klik lah link or banner for join !

Nama Blogger :

Nurul Ezatee Roslee

Target jumlah follower !

Herm ! sebenarnya Ezatee tak kisah sangat follower nie, 3/400 sudah lah kalau                                banyak pon tak pe ! Muhaha ! 

Sekian for entry today ! 

17 comments:

  1. dah follow sini..trima kasih sudi join segmen ni..rajin2 lah bw ,mesti tercapai target tu!

    ReplyDelete
  2. dtg dari segmen yg same ..
    done follow :)

    http://allabouteikyen.blogspot.com/2012/05/segmen-aku-nak-jadi-blogger-famous.html

    ReplyDelete
  3. dtg dri segmen yg same:)
    done follow awak :)

    jum singgah n follow blog eyda :)
    http://eydawoit.blogspot.com/2012/05/aku-nak-jadi-blogger-famous.html

    ReplyDelete
  4. Singgah sini smbil follow dr segmen yg sme :)

    ReplyDelete
  5. NEWEST UPDATE (!) WOW !! RANDOM GIVEAWAY BY CIK FIE TELAH BERMULA (!) SILA JOIN SEBAB ADA 200++ HADIAH UNTUK ANDA !! :)
    http://mynameishafizah.blogspot.com/2012/05/random-giveaway-by-cik-fie_19.html

    ReplyDelete
  6. Anyeong..
    done follow u :D
    join dari segmen yang sama
    :: http://anakemakdanayahh.blogspot.com/2012/05/segmen-aku-nak-jadi-blogger-famous.html

    ReplyDelete
  7. boleh tak tolong saya jadi blogger famous ahaha.. saya nak topup :D

    singgah sini dari segmen yang sama.

    http://amercorner.blogspot.com/2012/05/segmen-aku-nak-jadi-blogger-famous.html?showComment=1337499063561#c6770746343987893449

    ReplyDelete
  8. meera bw sini..nice belog le awok..:)

    http://ameera2793.blogspot.com/2012/05/segmen-aku-nak-jadi-blogger-famous.html

    ReplyDelete
  9. http://zatochoc.blogspot.com/2012/05/segmen-aku-nak-jadi-blogger-famous.html datang dari segmen yang same..

    ReplyDelete
  10. dri segmen yg same...da follow cni! :D follow blik ea..tq! :D 104#

    http://lolipop-x-chocolics.blogspot.com/2012/05/segmen-aku-nak-jadi-blogger-famous.html

    ReplyDelete
  11. Blogwalking dari segmen yang sama :)

    ReplyDelete
  12. #108 :) done follow sini :^^ dari segmen yang sama :D

    http://akubencihitam.blogspot.com/2012/05/segmen-aku-nak-jadi-blogger-famous.html

    ReplyDelete
  13. dtg dari segmen yng sama. salam perkenalan :D

    http://riangriaremaja.blogspot.com/2012/05/segmen-aku-nak-jadi-blogger-famous.html

    ReplyDelete
  14. hye , dari segmen yang sama . done follow ;)

    ReplyDelete
  15. dah follow.. datang dari segmen yang sama.. follow saya pula
    najzul95.blogspot.com

    ReplyDelete
  16. hye dari segmen yg same . done follow you , follow back :)
    http://jomjoingiveaway.blogspot.com/2012/05/segmen-aku-nak-jadi-blogger-famous.html

    ReplyDelete
  17. hi, tumpang melancong kat blog ni jap and follow. mind to follow back? oh, ya, dari segmen sama.



    http://beautifulviu.blogspot.com/2012/05/segmen-aku-nak-jadi-blogger-famous.html

    ReplyDelete