30 Apr 2012

Segmen : Miss Z Cari Blogger



miss Z berceloteh

# Klik Banner For Join

Assalamuallaikumwarahmatullahiwabarokatuhh..
Selamat hari pekerja untuk pekerja-pekerja sekalian . Huh nasib baik hari ni cuti . Dapat
online pagi pagi buta nih ! .. Hari ni ternampak pulak segmen dekat Dashboard, banyak 
pulak segmen / GA / Contest kat DB tadi ! Yeyy boleh join !! Hehe , gedik nyer aku !

Komen Tentang Segmen :

Akak segmen ni okey jer, very simple

11 comments:

  1. TQ sbb join segmen miss z.,jom kenal dgn blogger lain lak

    http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/04/segmen-miss-z-cari-blogger.html

    ReplyDelete
  2. dtg dr segmen yg sama.. dah follow u.. follow me back ..

    selamat kenalan =)

    ReplyDelete
  3. ama singgah dari segmen yg sama .. alang alang tu singgah sini dan follow sekali :)
    http://nuramalinastoryforever.blogspot.com/2012/05/segmen-miss-z-cari-blogger.html

    ReplyDelete
  4. Salam,,saya sggah bw sini..dri segmen same..salam knalan ye,,jmput sggah ke blog pink saya di http://akmaluv90.blogspot.com/2012/04/segmen-miss-z-cari-blogger.html thanx ye(^_^)

    ReplyDelete
  5. salam kenal kalau belum berkenalan lg.. saya datang dari segmen yang sama nak wb. follow kalau belum follow ^_^ coz i done follow u

    http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/04/segmen-miss-z-cari-blogger.html

    ReplyDelete
  6. salam perkenalan....dtg dr segmen yg sama....follow awk jgak...follow saya balik k...hehehe
    Jom lawat blog saya:
    http://piweeteacher.blogspot.com/

    ReplyDelete
  7. salam :) dtg dari segmen yang sama, jemput jengah blog saya ya

    latest entry: http://ajamoppical.blogspot.com/2012/05/anda-suka-benda-comel-introducing.html

    ReplyDelete
  8. Datang dari segmen miss Z
    http://hanifidrus.blogspot.com/2012/05/kemas-kini-bloglist-dan-segmen.html
    Komen di sini yek..sebab saya akan masukkan anda dalam bloglist saya..
    Thanks and follow!!!

    ReplyDelete
  9. Datang dari segmen miss Z
    http://hanifidrus.blogspot.com/2012/05/kemas-kini-bloglist-dan-segmen.html
    Komen di sini yek..sebab saya akan masukkan anda dalam bloglist saya..
    Thanks and follow!!!

    ReplyDelete