31 Mar 2012

Segmen BLOGLIST April - Mei by Sharfynarz






Assalamuallaikum.Hari ini nak join segmen  maklumlah baru jer buat blog kan ? tu lah nak join segmen
dulu supaya adalah juga FOLLOWER sikit sikit kan . kalau tak de siapa yang nak kunjung blog 
saya ni kan ? 

Syarat untuk join simple jer .

1. Letak banner  kat entry korang .( Linkkan ke sini )
2 . Tulis entry korang yang bertajuk "SEGMEN : BLOGLIST April - Mei by Sharfynarz
3 . Suka hati korang lar nak follow or like fan page .
4 . Siap ? Tinggalkan Link Entry korang kat komen entry ini . 

8 comments:

  1. thanks coz join , tggu entry yg akan dtg okay , senarai bloGlist

    ReplyDelete
  2. salam ..salam sahabat blogger^^singgah bw dari segmen same^^
    jemput singgah ke belog saye http://akmaluv90.blogspot.com/2012/03/segmen-bloglist-april-mei-by-sharfynarz.html maseh:)

    ReplyDelete
  3. blogwalking sini ye .. jemput baca

    http://www.inikisahtia.com/2012/04/agen-affiliate-diperlukan.html

    ReplyDelete
  4. hye...miera follow awk ye.. dtg dari segmen same. :))

    jemput ke http://mastrixia.blogspot.com/2012/04/senarai-peserta-segmen-bloglist-april.html dan jadi follower saye. :))

    ReplyDelete
  5. blogwalking blog raihan ye. done follow u.

    http://sukacakapsorang.blogspot.com/2012/04/segmen-bloglist-april-mei-by-sharfynarz.html

    ReplyDelete
  6. http://hanifidrus.blogspot.com/2012/04/segmen-bloglist-april-mei-by-sharfynarz.ht

    singgah dari segmen dan follow awak !!

    ReplyDelete